ОБОРУДВАНЕ ЖИВОТНОВЪДНИ ФЕРМИ

 
ЛИМК е специализиран производител на оборудване за говедовъдни, овцевъдни, коневъдни и свиневъдни ферми. Иновациите и обновяването на продуктовата ни гама са първостепенни за развитието на ЛИМК както на национално, така и на международно ниво. Целта на нашата компания е да отговори на всички изисквания на нашите клиенти, предлагайки висококачествени продукти и услуги на нашата мрежа от дистрибутори и  животновъди.
 


Удобство и функционалност за животновъдите и комфорт за животните  - това е идеята която обединява цялата гама оборудване, което ще произвежда ЛИМК". 

Електрическа четка за говеда Relax

 

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ!
за оборудване за животновъдството
Въведете вашето име
Въведете вашата фамилия
Въведете вашия e-mail
Въведете вашия телефон
Въведете вашето запитване

      Електрическата четка за добитък Релакс съчетава предимствата на наклонена четка за едър рогат добитък - минимално изискване за пространство; с предимствата на свободно люлееща се четка - достъпност до всички части на тялото. Ергономично оформената четка може да се накланя до 30 °, за да може ефикасно да се почистят труднодостъпните части на тялото, като глава, гръб, опашка и страните.
      Електрическата четка Релакс се отличава с много ниска консумация на енергия.Предавателната кутия осигурява приятна, не твърде бърза четка с голяма сила на сцепление за ефективно почистване. Промяната на посоката при всяко изключване на четката гарантира равномерно износване на четката.

 

main 334032

  • Волтаж: 230 V;
  • Изходна мощност: 0.12 kW;
  • RPм: 30/min;
  • За 50-60 говеда;
  • Подходящa за говеда на 1 година и по-големи.

 

МОДЕЛ Ел. четка Relax
Тегло 81,0 кг
Дължина на четката 76 см
Диаметър на четката 45 см
Арт. № 50334032

   

АДРЕС

ЗА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ:

с. Велковци,
Цех за метални конструкции ЛИМК
тел.: 06717 2333
факс: 06717 2333
тел.: 0879946767
email: luxinvestmk@abv.bg

ЦЕХ ЗА МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ ЛИМК