ОБОРУДВАНЕ ЖИВОТНОВЪДНИ ФЕРМИ

 
ЛИМК е специализиран производител на оборудване за говедовъдни, овцевъдни, коневъдни и свиневъдни ферми. Иновациите и обновяването на продуктовата ни гама са първостепенни за развитието на ЛИМК както на национално, така и на международно ниво. Целта на нашата компания е да отговори на всички изисквания на нашите клиенти, предлагайки висококачествени продукти и услуги на нашата мрежа от дистрибутори и  животновъди.
 


Удобство и функционалност за животновъдите и комфорт за животните  - това е идеята която обединява цялата гама оборудване, което ще произвежда ЛИМК". 

Въртящи прегради

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ!
за оборудване за животновъдството
Въведете вашето име
Въведете вашата фамилия
Въведете вашия e-mail
Въведете вашия телефон
Въведете вашето запитване

Rotation fence 1 s

 

 

     Новите въртящи се прегради на ЛИМК ООД, дават възможност да се разработи оптимална схема на организация на движение и разпределение, както вътре, така и извън обора. Този тип прегради са подходящи при пътеки с интензивно движение, хранителни пътеки и пътеки към доилни зали.

     Въртящата се преграда е изработена от горещо поцинкована метална конструкция с високо качество на изработка и добре обмислени характеристики на дизайна. Разположените тежести в единия край на конструкцията балансират преградата, като по този начин отварянето и затварянето става бързо и лесно. Тази преграда изисква минимална височина от 2,70 м.

 

 

 

 

ВЪРТЯЩИ ПРЕГРАДИ 2T

pregrada 2T BG

 

 

Въртяща преграда ЕКО-ОН 2T
Дължина до 6,00 м
Височина 0,60 м
Арт. № 10-42

 

 

 

ВЪРТЯЩИ ПРЕГРАДИ 3T

pregrada 3T BG

 

 

Въртяща преграда ЕКО-ОН 3T
Дължина до 6,00 м
Височина регулируема
Арт. № 10-43

ЦЕХ ЗА МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ ЛИМК