ОБОРУДВАНЕ ЖИВОТНОВЪДНИ ФЕРМИ

 
ЛИМК е специализиран производител на оборудване за говедовъдни, овцевъдни, коневъдни и свиневъдни ферми. Иновациите и обновяването на продуктовата ни гама са първостепенни за развитието на ЛИМК както на национално, така и на международно ниво. Целта на нашата компания е да отговори на всички изисквания на нашите клиенти, предлагайки висококачествени продукти и услуги на нашата мрежа от дистрибутори и  животновъди.
 


Удобство и функционалност за животновъдите и комфорт за животните  - това е идеята която обединява цялата гама оборудване, което ще произвежда ЛИМК". 

Уред за разпръскване

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ!
за оборудване за животновъдството
Въведете вашето име
Въведете вашата фамилия
Въведете вашия e-mail
Въведете вашия телефон
Въведете вашето запитване

main spreaders

 

 

Уредът за разпръскване е ръчен инструмент, който се задвижва от винтоверт. С негова помощ лесно и бързо разпръсквате, в боксовете на животните, постелъчни материали.

Предлагаме два вида уреди за разпръскване:

 

 

 

 

 

Уред за разпръскване 40 L

sawdust spreader

Уред за разпръскване на всякакъв вид постелъчен материал като трици, нарязана слама или дървени стърготини. Материалите трябва да са леки, затова пясък или талк не могат да се използват.
Леките материали могат да се смесват с тежки материали, като например дървени стърготини с вар, в равни по тегло части. Този уред за разпръскване е с тегло прибл. 4 кг и с обем прибл. 40 литра.
Размери: прибл. 56 x 31 x 60 cm

Предлагаме само уреда за разпръскване, винтоверта не е включен.

МОДЕЛ Арт. №
Уред за разпръскване 40 L 50-ZS

  

 

 

 

Уред за разпръскване 12 L

lime spreader 1Уред за разпръскване само на талк. Този по-малък уред за разпръскване има по-малък отвор към механизма за разпръскване. С помощта на регулиращия се отвор се дозира количеството изходящия талк. Този уред за разпръскване не е подходящ за по-големи материали. Ако вървите с нормална скорост ще разпръснете прибл. 100 грама талк на легло.

Този уред за разпръскване тежи прибл. 2.5 кг и е с обем прибл. 12 литра.
Размери: прибл. 50 x 30 x 50 cm

Предлагаме само уреда за разпръскване, винтоверта не е включен.

МОДЕЛ Арт. №
Уред за разпръскване 12 L 50-PS

  

 

 

АДРЕС

ЗА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ:

с. Велковци,
Цех за метални конструкции ЛИМК
тел.: 06717 2333
факс: 06717 2333
тел.: 0879946767
email: luxinvestmk@abv.bg

ЦЕХ ЗА МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ ЛИМК