ОБОРУДВАНЕ ЖИВОТНОВЪДНИ ФЕРМИ

 
ЛИМК е специализиран производител на оборудване за говедовъдни, овцевъдни, коневъдни и свиневъдни ферми. Иновациите и обновяването на продуктовата ни гама са първостепенни за развитието на ЛИМК както на национално, така и на международно ниво. Целта на нашата компания е да отговори на всички изисквания на нашите клиенти, предлагайки висококачествени продукти и услуги на нашата мрежа от дистрибутори и  животновъди.
 


Удобство и функционалност за животновъдите и комфорт за животните  - това е идеята която обединява цялата гама оборудване, което ще произвежда ЛИМК". 

Уред за обезопашаване на прасета

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ!
за оборудване за животновъдството
Въведете вашето име
Въведете вашата фамилия
Въведете вашия e-mail
Въведете вашия телефон
Въведете вашето запитване

tailcutter 1

Акумулаторният уред за обезопашаване на прасета е снабден с акумулаторни батерии и позволява рязане на 80 опашки на прасенцата. Време за зареждане 12 часа.
Специално оформеното, достигащо много висока температура острие осигурява перфектно купиране на опашките, което премахва риска от прекомерно кървене или инфекция.
Мощните акумулаторни батерии осигуряват много бързо нагряване, което помага за по-бърза работа. Без блокирани газови дюзи, без свършване на газта, когато ви е най-необходима!

  • Акумулаторен
  • Дълъг срок на експлоатация
  • Загрява веднага
  • Без повече инфекции
МОДЕЛ Арт. №
Уред за обезопашаване на прасета 50-STC

    

ЦЕХ ЗА МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ ЛИМК