ОБОРУДВАНЕ ЖИВОТНОВЪДНИ ФЕРМИ

 
ЛИМК е специализиран производител на оборудване за говедовъдни, овцевъдни, коневъдни и свиневъдни ферми. Иновациите и обновяването на продуктовата ни гама са първостепенни за развитието на ЛИМК както на национално, така и на международно ниво. Целта на нашата компания е да отговори на всички изисквания на нашите клиенти, предлагайки висококачествени продукти и услуги на нашата мрежа от дистрибутори и  животновъди.
 


Удобство и функционалност за животновъдите и комфорт за животните  - това е идеята която обединява цялата гама оборудване, което ще произвежда ЛИМК". 

Четка за свине, с диспенсер

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ!
за оборудване за животновъдството
Въведете вашето име
Въведете вашата фамилия
Въведете вашия e-mail
Въведете вашия телефон
Въведете вашето запитване

pig brush disp 1

 

Ако прасетата бъдат нападнати от паразити по кожата или мухи, контейнерът може да бъде напълнен с пестицид. Кранът за включване/изключване е регулируем. При горещо време контейнерът може да бъде напълнен с вода, животните могат да навлажнят кожата си и по този начин да се охладят.
 
  • Контейнерът може да бъде оборудван с поплавък и да бъде свързан към водоснабдяване с ниско налягане
  • Количеството на течността е регулируемо
  • Предотвратява скуката, прасетата обичат да използват четките. Те им дават нещо за правене, като едновременно пазят кожата на животните, чиста и здрава. 

 

МОДЕЛ Арт. №
Четка за свине, с диспенсер 50-VBVAR

 

АДРЕС

ЗА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ:

с. Велковци,
Цех за метални конструкции ЛИМК
тел.: 06717 2333
факс: 06717 2333
тел.: 0879946767
email: luxinvestmk@abv.bg

ЦЕХ ЗА МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ ЛИМК