ОБОРУДВАНЕ ЖИВОТНОВЪДНИ ФЕРМИ

 
ЛИМК е специализиран производител на оборудване за говедовъдни, овцевъдни, коневъдни и свиневъдни ферми. Иновациите и обновяването на продуктовата ни гама са първостепенни за развитието на ЛИМК както на национално, така и на международно ниво. Целта на нашата компания е да отговори на всички изисквания на нашите клиенти, предлагайки висококачествени продукти и услуги на нашата мрежа от дистрибутори и  животновъди.
 


Удобство и функционалност за животновъдите и комфорт за животните  - това е идеята която обединява цялата гама оборудване, което ще произвежда ЛИМК". 

Вана за копита

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ!
за оборудване за животновъдството
Въведете вашето име
Въведете вашата фамилия
Въведете вашия e-mail
Въведете вашия телефон
Въведете вашето запитване

Ваната за копита може да бъде свързана към резервоар за съхранение на течности (вода смесена с лекарство). Цялата система pobira приблизително 15 литра течност. Помпата, която е свързана с поплавъчния клапан в малкия резервоар чрез тръба, автоматично поддържа течността в системата на правилното ниво, като я презарежда от резервоара за съхранение.

Възможно е също така резервоарът да бъде поставен на по-високо ниво, така че течността да може да запълни системата без помощта на помпа. Системата може да бъде свързана и директно към водопроводната мрежа. В този случай, лекарствения инжектор осигурява добавянето на дезинфектант. Моля, имайте предвид, че можете да използвате само лекарства, които не образуват пяна, във ваната за копита.

 

hyd footbath 3

Стандартния модел включва:

  • вана за копита;
  • мотор;
  • циркулационна помпа и сензор,

    но не включва:

  • резервоар за съхранение;
  • инжектор за лекарства и ограда, ако е необходимо.

Ппредлагаме и други различни опции, като например: вана за копита с повдигаща инсталация.
Ако няма достатъчно място за кравите да преминават около системата, когато тя не се използва, клиентът може да избере опцията за повдигане на системата.

 

МОДЕЛ Арт. №
Вана за копита 50-KSG

    

АДРЕС

ЗА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ:

с. Велковци,
Цех за метални конструкции ЛИМК
тел.: 06717 2333
факс: 06717 2333
тел.: 0879946767
email: luxinvestmk@abv.bg

ЦЕХ ЗА МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ ЛИМК